Moped


Viarelli-GT1-Moped

GT1

Är du ute efter en tidlös moped som passar ung som gammal? Är det en scooter som ger körglädje och bra prestanda med en så liten tugga som möjligt på plånboken?

RETRO

Viarelli Retro har utrustats med läckert kromade detaljer så som backspeglar, mätarhus och pakethållare som i kombination med den blanka lacken och sadeln i läderimitation, ger ett unikt och oemotståndligt utseende som för tankarna till en tid då design och utseende var minst lika viktigt som funktion. 

Svart-Moped-Viarelli-Enzo

ENZO

Enzo är en liten smidig moped med extra låg sitthöjd. Motorn är en tyst 4-taktare med bra kraft som kännetecknas av hög driftsäkerhet.  Scootern är bränslesnål vilket gör den till ett bra val för dig som vill pendla billigt och miljövänligt.

VENICE

Venice är mopeden för den stilmedvetne med känsla för design och hög komfort. Denna moderna retroscooter kombinerar den senaste tekniken med de sköna linjerna från förr. Läckert kromade detaljer förstärker retrokänslan ytterligare.

Viarelli_Rivetto_vit-3

RIVETTO

Denna mästerligt utformade mopeden är ämnad för dig som ställer höga krav på prestanda och vill ha den allra senaste designen. De aerodynamiska kåporna leder smidigt luften till motorn och kyler den samtidigt som samma kåpor skyddar föraren från den värsta motvinden.

Matador

Matador är en sportig scooter med den senaste tekniken och designen. Motorn är tyst och ger bra kraft redan på låga varv med låg bränsleförbrukning och hög driftsäkerhet. 

Viarelli_Monztro_Electrik_fake_Vit_E4

MONZTRO

Monztro är mopeden för dig som värdesätter cool design och kräver tillgång till den senaste tekniken. Motorn är en av marknadens mest driftsäkra 4-taktsmotorer. Den luftkylda 4-taktsmotorn i Monztro levererar bra med kraft redan vid lägre varvtal, något som uppskattas i tät trafik och vid färd med passagerare/last. 

Crossmoped-motard

MOTARD

Inget saknas på vår Motard och många tekniska komponenter så som aluminiumramen härstammar från racingbanan. Svingen i aluminium, de högt dragna rostfria avgasrören, stålomspunna bromsslangar, digitala mätartavlor och de exklusiva lättviktsfälgarna hör hemma på betydligt dyrare modeller.

Vincero

Vår helt nya eleganta VINCERO är en moped utrustad med generösare yttermått. Den lämpar sig lika bra för citypendling som för långfärd, med eller utan passagerare. På en VINCERO sitter du bekvämt på en välvadderad sittdyna och den väl tilltagna kåpan skyddar benen för vind, kyla och vattenstänk.

Scrambler

En fräck 70-tals stil med modern teknik. Mycket lättkörd och drar till sig blickar var man än kommer körandes. Färgerna är tagna från 50-talets engelska motorcykelindustri.
Scrambler 50cc sticker ut med sina grova däck, inverterade framgaffeln och den rostfria ljuddämparen.