Elmoped


600x600_elmoped_gt1e

GT1e

Viarelli GT1e är en av Sveriges mest prisvärda elmopeder och den höga kvalitén och den enkelt funktionella designen har definitivt bäddat för framgången.

ENZERO

ENZERO är en liten smidig elmoped med extra låg sitthöjd. Elmopeden är ett bra val för dig som vill pendla billigt och miljövänligt.

PICCOLO

Piccolo är ett bra val för dig som söker en smidig, lätt och hanterbar elscooter som är utrustad med alla tekniska finesser du behöver.

600x600_elmoped_monztro

MONZTRO ELECTRIC

Att vara miljövänlig, smart och kostnadseffektiv behöver inte betyda att man är tråkig. Vår helt nya MONZTRO är ju allt annat än tråkig. Allt finns i överflöd, design, prestanda, väghållning och sportighet! Allt förpackat i en modern dress där de djärva linjerna indikerar hastighet och fart, där valet av komponenter garanterar spänning och samtidigt säkerhet.

600x600_elmoped_supermotard_svart

SUPERMOTARD

Denna häftiga Viarelli supermotard accelererar som en motorcykel, den kraftiga motorn på 3000w ger dig en tyst körglädje med en topphastighet på 45km/h. Med justerbar fjädring fram och bak och kraftiga skivbromsar är den byggt för att klara tuff körning.

VENICE ELECTRIC

Venice electric är elmopeden för den stilmedvetne med känsla för design och hög komfort. Denna moderna retroscooter kombinerar den senaste tekniken med de sköna linjerna från förr. Läckert kromade detaljer förstärker retrokänslan ytterligare.

VINCERO ELECTRIC

Vår helt nya eleganta VINCERO är en elmoped utrustad med generösare yttermått. Den lämpar sig lika bra för citypendling som för långfärd, med eller utan passagerare. På en VINCERO sitter du bekvämt på en välvadderad sittdyna och den väl tilltagna kåpan skyddar benen för vind, kyla och vattenstänk.