Viarelli Agrezza


HÖG PULS, ADRENALIN, SVARTA ASFALTSSPÅR OCH GRUSSTÄNK!
Söker du en högpresterande QUAD utrustad med både temperament och styrka är våra helt nyutvecklade AGREZZA precis vad du behöver. AGREZZA seriens tre modeller ger dig garanterat hög puls och ett rejält adrenalintillskott. Detta är en högprestandamaskin som levererar mycket effekt, och som kräver att du klarar av att hantera kraften som den luftkylda, encylindriga 4-taktsmotorn levererar. Valet av komponenter har gjorts utifrån tanken att skapa en maskin som ämnade inspirerande körning. AGREZZA har utrustats med elstart, avancerade bromsar och hightech stötdämpning.

Med ett vridstyvt chassie, låg vikt och rejält överdimensionerade bromsar är AGREZZA lämplig för hård och provocerande körning. Trots sin stora effekt har AGREZZA serien en lägre vikt än många konkurrenter vilket gör att den känns den mer lätthanterlig och inspirerande att hantera. Du har därmed inga problem att hålla jämn takt med betydligt dyrare konkurrenter vare sig det är hemma på tomten eller på banan. AGREZZA ger helt enkelt mer nöje för pengarna, förutsatt att du som vi på Swebike gläds av att hänga som en vante i styret, förtvivlat kämpande för att få ner kraften i backen och att med skräckblandad förtjusning sätta skrattet i halsen… AGREZZA utmanar, AGREZZA levererar och AGREZZA äger… Frågan är om du kan tygla aggressiviteten…

Agrezza 90cc

Här har du en ny rolig lekkompis, ämnad för de tuffaste utmaningarna, de kurvigaste stigarna och den gropigaste gräsmattan.

Agrezza 125cc

Är du redo att ta tjuren vid hornen? Vår helt nya AGREZZA 125cc är en råstark och aggressiv QUAD kraftfullt stark nog att rita svarta sträck på asfalten och ge goda resultat på cross banan.

Agrezza 250cc

Är du redo att ta tjuren vid hornen? Vår helt nya AGREZZA 250 är en råstark och aggressiv QUAD kraftfullt stark nog att rita svarta sträck på asfalten och ge goda resultat på cross banan.